TAMPEREEN KANNEN AREENALLE UNIIKKI LED-KAUKALO

Vepe Oy tuo markkinoille maailmanlaajuisesti ennennäkemättömän jääkiekkokaukalon. Uuden sukupolven kaukalo lanseerataan Tampereen Kannen areenan päänäyttämönä joulukuussa 2021.

Vepe Beta NextGen -jääkiekkokaukalo asettaa nykyaikaisen joustokaukalon standardit täysin uudelle tasolle tuoden koko kaukalon pelipintaan digitaaliset led-näytöt. Näytöt tuovat mukanaan merkittävästi uusia mahdollisuuksia visuaalisen ilmeen, efektien ja viihdyttävyyden kannalta, ja muuttavat näin tapaa markkinoida ja mainostaa jääkiekkokaukalon laitaelementeissä.

”Staattisiin printtimainoksiin verrattuna liikkuva kuva ja muuttuva sisältö mahdollistavat mitä moninaisempia sisältöjä niin mainostamisen kuin itse pelitapahtuman kannalta. Lisäksi kaukalon näytöt tukevat muita monitoimiareenan tapahtumia mahdollistaen näkyvää ja kohdennettua sisältöä tapahtumakohtaisesti juuri sille yleisölle ja siihen hetkeen kuin on tarkoitus. Ratkaisu muuttaa niin mainostajien, seurojen kuin areenaorganisaation toimintaa ja tuottaa lisäarvoa kaikille osapuolille”, Vepe Oy:n toimitusjohtaja Antti Terkomaa kertoo. Digitaalinen led kaukalo antaa mainostajille merkittävästi erilaisia mahdollisuuksia kuin esimerkiksi roll up mainokset tarjoavat.

Tampereen Kannen areenan digitaalisen liiketoiminnan päällikkö Jussi Maaniitty on innoissaan kaukalon näyttötekniikasta. ”On mahtavaa toimia pioneerina uudelle tekniikalle ja mikä parasta, suomalaiselle innovaatiolle.

Käytössämme on kaukalo, jonka rooli osana tapahtumia poikkeaa kaikesta aiemmasta. Tämä antaa tapahtumatuottajille ainutlaatuiset mahdollisuudet koko maailmassa. Mainoskäytön lisäksi saamme luotua led-kaukalon avulla jotakin uniikkia. Se voi tarkoittaa erilaisia tunnelmia tapahtumiin, vaikkapa revontulet illallisgaalaan”, hän visioi.

Start the Discussion!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *